Brallis.se - varens och sommarens trender 2012
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Vår och sommartrender 2012

ÄNTLIGEN är våren här och butikerna fylls med en massa färgglada och inspirerande kläder, skor, inredning, tyger och mycket mer. Även på makeup sidan har man valt att satsa på glada, klara pastell färger blandat med lite mer vågade toner av blått, gult, orange, lila, rosa och grönt... man kan säga att ALLA färger och nyanser är HETA!

Satsa på att ge din hud lyster i vår och skulptera ditt ansikte med hjälp av contouring skuggor på ett naturligt snyggt och fräscht sätt.

Naturliga ögonbryn är hett i vår, se bara till att de är naturligt färgade och inte överdrivet svarta.

Sotningar är fortfarande aktuellt och kommer nog aldrig att bli omodernt, skillnaden mot tidigare är att du nu ska satsa på enfärgade sotningar med metallic detaljer för att göra din makeup lite mer effektfull.

Generellt kan man säga att det som gäller är glamour och naturlig skönhet med lite extra piff på läpparna som gäller i vår och sommar. Rött är fortfarande "inne" och i alla olika nyanser av matta, glansiga, mörka och ljusa, välj den nyans som passar dig bäst.

Hos oss på brallis hittar du allt du kan tänkas behöva inom skönhetsvård, behöver du tips och råd, hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Njut av våren och skydda dig mot solens värmande strålar!