Välja foundation - Brallis.se
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Vad är foundation

Foundation används som bas, en lätt färgad kräm som ger en utslätande effekt och ger din hy en jämn och fin yta. Foundation finns som transparent, neutral eller som heltäckande. En viktig sak vad gäller foundation är att det INTE ska förväxlas med brunkräm, brun-utan-sol eller med concealer.

En foundation används även för att skydda din hud mot yttre påfrestingar, ska inte vara portilltäppande utan bara ge en fantastisk fräsch hy. Visste du att om du använder foundation blir din hy mindre oren än om du inte använder foundation.

Dagens foundations har mer än en funktion. De brukar i regel ha vårdande egenskaper, solskydd, var fyllda med vitaminer, mineraler och antioxidanter för att ge din hud de allra bästa förutsättningarna att stråla. Du behöver absolut inte sminka dig mycket men använder du endast foundation och mascara kommer du lägga märke till att du ser mycket fräschare ut. Men då är det viktigt att du hittar rätt foundation för din hy som smälter in och inte ger dig mörka skarpa kanter.

Det är inte alltid så lätt att välja foundation men tre viktiga saker att tänka på är:

1. Vilken hudtyp har du, är du torr, normal eller har du blandhy?

2. Vilken hudton har du, är du ljus, medium eller mörk? Har du grön, gul eller rosa underton?

3. Tänk även på att din foundationfärg ska vara densamma som din hudfärg på halsen, inga skarpa kanter här inte.

Behöver du mer information om hur du väljer foundationfärg kan du se det här under Välj rätt mineralfoundationfärg. Vi har foundation från kända märken som tex Clarins, Max Factor, NYX, Too Faced, Lily Lolo, Everyday Minerals och bareMinerals.