Våga eyeliner - Brallis.se -
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Sminktips Våga Eyeliner

Eyeliner är en perfekt produkt för alla olika typer av sminkningar både till vardag och fest. Ett tjock och vingligt eller ett tunt och elegant streck, eyeliner kräver tungan rätt i mun.

En flytande eyeliner kräver stadig hand och sträckt ögonlockshud. Lägg strecket enbart utmed den övre franskanten där det med sin intensiva färg ger en distinkt linje.
 
Gör så här:

Håll huden sträckt och dra en tunn linje från inre ögonvrån och ut. Med ytterligare ett streck från mitten av ögat och ut blir linjen kraftigare i ytterkant. Mjuka avslutningsvis upp kanterna genom att sudda försiktigt med en smal ögonskuggspensel. Gör gärna en liten kråkspark vid yttre ögonvrån uppåt för att lyfta ögat lite extra.
 
Om ögonpennor:

Ett streck med en svart, brun eller grå ögonpenna ramar in ögat, förhöjer formen, förstärker effekten av mascaran och ger en intensiv blick.

Börja i yttre ögonvrån och arbeta med små rörelser in mot ögat. Måla lite kraftigare utåt och tunnare inåt, var noga med att hålla pennan tätt mot franskanten. Sudda sedan med en tunn pensel i små uppåtgående rörelser för att mjuka upp göra linjen jämnare. Gör även här en liten kråkspark i yttre ögonvrån för ett lite piggare öga.
 
Tänk på att eyeliner under nedre fransraden förminskar ögat!