Brallis.se - gör en enkel och snabb makeup
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Snabb MakeUp

Många tjejer väljer bort att sminka sig då de tror att det tar för lång tid. Men att få en snabb, enkel och snygg  vardagsmakeup som varar hela dagen behöver inte ta mer än 5-10 minuter, allt hänger på hur mycket du övar dig att applicera dina favorit produkter. Här har du några av mina favoritprodukter när jag lägger en snabb makeup om tiden tryter.

Steg 1: Jag börjar med att tvätta och smörja in ansiktet med en fuktighetskräm.

Steg 2: Lägger på Too Faced Primed and Poreless för att jämna ut och ge en snygg tonad färg i ansiktet.

Steg 3: Applicerar lite Everyday Minerals Foundation i hela ansiktet för att jämna ut och ge en snygg yta.

Steg 4: Då lägger jag lite bareMinerals all-over-face colour Warmth längs kindbenen för att framhäva dem lite extra och det som blir över borstar jag in i ansiktet och på ögonlocken för att se mer solkysst ut.

Steg 5: För att ge lite extra lyster till huden använder jag Everyday Minerals Face-lucent Powder Dusty Miller för att ge lite aprikos fräshör i ansiktet och på ögonlocken.

Steg 6: Då lägger jag en Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eye Liner Perfect Black kring ögonen för att framhäva dem lite extra och en vattenfast så att jag kan lita på att den håller hela dagen oavsett utmaningar.

Steg 7: Målar dit en av mina favorit mascaror Too Faced Better Than False Lashes.

Steg 8: Sist men inte minst viktigt fixerar jag allt med en bareMinerals Mineral Veil.

För dig som inte är van kan 8 steg verka mycket men jag lovar dig, det behöver inte ta mer än 5-10 minuter. Övning ger färdighet mina vänner.