Redken Hårvårdprogram - Brallis.se
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Om redken hårvård

Redken hårvård har ett flertal olika serier eller sk "familjer". När du hittat den "familj" som passar ditt hår blir allting mycket lättare. Alla produkter i Redkens hårvård är färgbevarande, vårdande och uppbyggande så med andra ord innebär det att ju längre du använder produkterna, desto större skillnad kommer du att märka på ditt hår. Alla familjer har olika egenskaper anpassade för att passa just din hårtyp. Bra att veta om Redken Styling är att alla produkter i denna serie har ett nummer på sig, det numret visar vilken stadga produkten har, ju högre nummer desto bättre stadga. Siffran betyder gånger hårdare än vatten.

ALL SOFT

Gör håret mjukt och passar perfekt på lite grövre och torrare hår.

Shampoo:

All soft shampoo rengör på djupet och fuktbombar håret. För bästa resultat: ta en liten mängd (som en 10-krona) och massera in i blött hår, skölj ur och upprepa processen. Första tvätten löser upp smutsen, andra tvätten tar bort smutsen.

Balsam:

All soft balsam ger håret näring, gör det mjukt och tar bort frissighet. Håret blir väldigt medgörligt och blankt. För bästa resultat: efter shampoo/inpackning drar du med händerna ut de mesta av vattnet och sedan tar  du en liten mängd (lite större än en 10-krona) och massera in i  håret. Låt produkten vara i håret i nån minut, skölj därefter ut noggrant.

Heavy Cream, inpackning:

All soft heavy cream hjälper även de torraste och mest utsatta håren, lämnar det återfuktat, gör håret medgörligt och väldigt blankt. Kan bli något tung i finare hår. För bästa resultat: efter att du har arbetat in det i håret kramar du ur de mesta av vattnet med en handduk, sen tar du ungefär en 5-krona produkt och masserar in i håret. Låt verka 5-15 minuter, skölj noggrant. Använd därefter All soft balsam för att slippa att håret blir fett. Balsamet gör även håret blankt och lätt att utreda, medan inpackningen vårdar håret på djupet.

Gold Glimmer:

Gold glimmer leave-in inpackning som ger massor med lyster. För bästa resultat: Ta en liten dutt i handflatan och dra igenom håret, i torrt hår. Börja i längderna när du har mest produkt i handen.

BLONDE GLAM

Hjälper blondt hår att få glans och lyster. Vårdar dit hår och framhäver de blonda nyanserna.

Shampoo:

Blond glam är ett glansgivande shampoo för alla blonda hår. Framhäver den blonda färgen. För bästa resultat: ta en liten mängd (som en 10-krona) och massera in i blött hår, skölj ur och upprepa processen. Första tvätten löser upp smutsen, andra tvätten tar bort smutsen.

Balsam:

Blond Glam är ett glansgivande balsam för alla blonda hår. Vårdar på djupet och framhäver de blonda nyanserna. För bästa resultat: efter shampoo/inpackning drar du med händerna ut de mesta av vattnet och sedan tar  du en liten mängd (lite större än en 10-krona) och massera in i  håret. Låt produkten vara i håret i nån minut, skölj därefter ut noggrant

BODY FULL

Massor med volym! Body Full bygger upp en långvarig volym i håret och ger glans till varje hårstrå.

Shampoo:

Body full rengör skonsamt, bygger upp en hållbar volym och glans För bästa resultat: ta en liten mängd (som en 10-krona) och massera in i blött hår, skölj ur och upprepa processen. Första tvätten löser upp smutsen, andra tvätten tar bort smutsen.

Balsam:

Body full balsam vårdar och lämnar håret glansigt med volym. För bästa resultat: efter shampoo/inpackning drar du med händerna ut de mesta av vattnet och sedan tar  du en liten mängd (lite större än en 10-krona) och massera in i  håret. Låt produkten vara i håret i nån minut, skölj därefter ut noggrant

Instant Bodifier:

Instant bodifier är en volymgivande mousse som bygger upp volymen i ditt hår. För bästa resultat: applicera moussen varje dag i haddukstorkat hår, börja vid hårbotten och gå ut mot längderna.

Volume Amplifier:

Volymspray som både ger volym och glans. För bästa resultat: Spraya dagligen i handdukstorkat hår, ger mer volym om du sprayar mycket. Styla håret som vanligt.

COLOR EXTEND

Vårdande serie för färgat hår. Hjälper till att skydda och bevara hårfärgen.

Shampoo:

Color Extend shampoo rengör skonsamt, ger fukt och näring till färgat hår. För bästa resultat: ta en liten mängd (som en 10-krona) och massera in i blött hår, skölj ur och upprepa processen. Första tvätten löser upp smutsen, andra tvätten tar bort smutsen.

Balsam:

Color Extend balsam stärker håret och lämnar de med en fin lyster åt färgen. För bästa resultat: efter shampoo/inpackning drar du med händerna ut de mesta av vattnet och sedan tar  du en liten mängd (lite större än en 10-krona) och massera in i  håret. Låt produkten vara i håret i nån minut, skölj därefter ut noggrant

Rich Recovery, inpackning:

En mild inpackning som vårdar färgat hår utan att bleka färgen. Ger glans och lämnar håret mjukt och lättuträtt. För bästa resultat: efter att du har shamponerat håret kramar du ur de mesta av vattnet med en handduk, sen tar du ungefär en 5-krona produkt och masserar in i håret. Låt verka 5-15 minuter, skölj noggrant. Använd därefter Color Extend balsam för att slippa att håret blir fett. Balsamet gör även håret blankt och lätt att utreda, medan inpackningen vårdar håret på djupet.

Shine Enrich:

En kräm som skyddar färgen i håret från att blekna/bli flammigt, ger glans och motverkar flygighet. För bästa resultat: Pumpa ut en liten mängd i handflatan och massera in i håret, framförallt topparna och längderna i torrt hår.

EXTREME

Den här serien jobbar med att bygga upp hårets proteiner. Håret blir glansigt, lätthanterligt och hållbart. Tester har bevisat att håret kan bli 4 gånger starkare om man använder extremes shampoo, balsam och vårdande deep-fuel jämfört med om man använder endast vanligt shampoo och balsam.

Shampoo:

Extreme shampoo rengör på djupet och bygger upp skadat hår på djupet. För bästa resultat: ta en liten mängd (som en 10-krona) och massera in i blött hår, skölj ur och upprepa processen. Första tvätten löser upp smutsen, andra tvätten tar bort smutsen.

Balsam:

Extreme balsam ger håret spänst och styrka, lämnar håret glansigt och lätthanterligt. För bästa resultat: efter shampoo/inpackning drar du med händerna ut de mesta av vattnet och sedan tar  du en liten mängd (lite större än en 10-krona) och massera in i  håret. Låt produkten vara i håret i nån minut, skölj därefter ut noggrant

Rescue Force, inpackning:

Supertreatment som räddar de mest skadade håret! Stärker, återfuktar och ger en otrolig lyster till ditt hår. För bästa resultat: efter att du har shamponerat håret kramar du ur de mesta av vattnet med en handduk, sen tar du ungefär en 5-krona produkt och masserar in i håret. Låt verka 5-15 minuter, skölj noggrant. Använd därefter Extreme balsam för att undvika att håret blir fett. Balsamet gör även håret blankt och lätt att reda ut, medan inpackningen vårdar håret på djupet.

Deep Fuel:

Långtidsverkande intensivvård som hjälper till att bygga upp och reparera skadat hår, ger styrka och vård i upp till 8 shamponeringar. För bästa resultat: tvätta håret med Extremes shampoo, torka därefter håret med en handduk. Ta en liten mängd Deep Fuel i håret och kamma igenom. Låt verka i cirka 5 minuter. Använd ungefär var 5-10e shamponering.

Anti-Snap:

Extreme Anti Snap FAVORIT! Boostar håret med protein, stärker upp allt skadat hår och sluter hårstrået så att håret blir blankt och friskt. För bästa resultat: tvätta håret med Extremes shampoo och balsam, handdukstorka håret och ta 1-3 pump (beroende på hur långt hår du har) i händerna och fördela över håret med fokus på de skadade partierna. Styla sedan ditt hår som du brukar.

Iron Repair:

Värmeskyddande kräm som ger massor med glans och reparerar håret. För bästa resultat: pumpa ut 1-3 pump (beroende på hur långt hår du har) handdukstorkat hår innan du stylar håret med värmeverktyg.

INTRA FORCE

För tunt hår och håravfall, gör håret märkbart tjockare och fylligare på 30 dagar! Serien är delad i två delar. Ena delen är dagliga produkter med ett 3 stegs-system, där de finns två olika serier- en för naturligt hår och en för färgbehandlat hår. Den andra delen är Intensiva treatments.

INTENSIVA TREATMENTS:

Micro Boost:

Treatment mot högt hårfäste och periodiska håravfall. Leave-in treatment som ger massor av näring och stimulerar hårbotten för ett bättre utseende på håret. För bästa resultat: massera in direkt på en ren hårbotten, skölj inte ur. Styla håret som vanligt.

Hair Advance:

Perfekt att få en ordentlig start på programmet! Högt koncentrerat treatment ger den bästa behandlingen för en tjockare hårbotten. För bästa resultat: shamponera håret med Intra Force-shampoo, handdukstorka håret (framförallt bottnen) applicera en dos med hjälp av applikationsspetsen i hårbotten och massera. Skölj inte. Styla håret som vanligt. Använd 1 dos varje gång du tvättar håret under 6-8 veckor.

3 STEGS-SYSTEMET

  1. Shampoo: Rensar skonsamt bort och avlägsnar orenheter, serbumöverskott och produktrester för att främja hårets täthet. För bästa resultat: applicera shampoot i blött hår och massera noga tills du får ett lödder. Är håret väldigt smutsigt så upprepar du processen.
  2. Toner: Vårdar, reder ut, stärker och ger näring till håret. Hjälper håret att inte gå av i ett för tidigt stadie. För bästa resultat: applicera och fördela tonern i håret efter shampoonering, skölj ur.
  3. Treatment: Stimulerar hårbotten och hjälper hårets täthet så att de känns fylligare och tjockare. För bästa resultat: handdukstorka håret och spraya direkt i hårbotten, massera in. Skölj inte. Styla håret som vanligt.

FRESH CURLS

Locka fram de bästa ur dina lockar! Mjukgör, återfuktar, vårdar och definierar lockigt hår.

Shampoo:

Rengör, ger näring och motverkar frizz. För bästa resultat: ta en liten mängd (som en 10-krona) och massera in i blött hår, skölj ur och upprepa processen. Första tvätten löser upp smutsen, andra tvätten tar bort smutsen.

Balsam:

Återfuktar, gör håret blankt och lättutredligt. För bästa resultat: efter shampoo/inpackning drar du med händerna ut de mesta av vattnet och sedan tar  du en liten mängd (lite större än en 10-krona) och massera in i  håret. Låt produkten vara i håret i nån minut, skölj därefter ut varsamt.

Curl Recovery, inpackning:

Djupvårdande treatment som definerar lockar och stärker håret. Ger massor med fukt och återskapar hårets elasticitet. Då lockiga hår i regel är betydligt torrare än raka hår är det extra viktigt att ge fukt och näring till håret om de är lockigt. För bästa resultat: efter att du har shamponerat håret kramar du ur de mesta av vattnet med en handduk, sen tar du ungefär en 5-krona produkt och masserar in i håret. Låt verka 5-15 minuter, skölj noggrant. Använd därefter Fresh Curls balsam för att slippa att håret blir fett. Balsamet gör även håret blankt och lätt att utreda, medan inpackningen vårdar håret på djupet.

Curl Refiner:

Hjälper dig att kontrollera och tämja dina lockar, tar bort frizz och vårdar. För bästa resultat: applicera i handdukstorkat hår och fördela ut jämnt i håret. Skölj inte ur produkten, styla håret som vanligt.