Om Mineralsmink - Brallis.se
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Om mineralsmink

Mineralsmink är här för att stanna och eftersom det inte innehåller konserveringsmedel eller andra skadliga ämnen passar det alla hudtyper. Även du som har väldigt känslig hy kan använda mineralsmink då de ofta har antiinflammatoriska egenskaper, lugnar irriterad hud och har låg allergirisk. 

Andra fördelar med Mineralsmink är att det har en hög täckningsgrad och ditt smink sitter hela dagen. Det kladdar inte, ger en silkeslen och slät yta utan att ge dig den där "spacklade" känslan och bäst av allt är att du ser naturligt fräsch ut! Glöm att din foundation framhäver linjer och porer, med mineralfoundation ser du "flawless" snygg ut hela dagen!

Mineralsmink är inte portilltäppande och är helt oorganiskt vilket innebär att det inte kan växa bakterier i ditt smink. Zinkoxid och titanoxid är två ämnen som används i de flesta mineralsminkprodukterna och ger ett naturligt solskydd på spf 15 eller spf 30.

Alla Mineralsmink märken har olika blandningar av mineraler och kan därför variera i kvalitet och säkerhet, vänligen se innehållsförteckningen på produkten innan du använder den ifall det är något ämne du vet om att du inte tål.

Jag hoppas du hittar just ditt favorit smink märke. Jag vill även rekommendera dig med känslig hy att inte mixa allt för många märken på dina produkter, hittar du ett Mineralsmink märke som fungerar för dig använd gärna övriga produkter från samma märke då brukar huden må som bäst.

Här hittar ni MineralSmink hos Brallis.se av högsta kvalité som passar alla plånböcker. Vi är dessutom auktoriserade återförsäljare av Everyday Minerals i Sverige.id bareminerals foundation