Brallis.se - Om brallis
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Brallis.se

Brallis betyder snygg tjej, brud, pingla. Vi på Brallis.se ser alla kvinnor som vackra, var och en på sitt sätt. Vår målsättning är att hjälpa dig framhäva ditt allra bästa jag genom att erbjuda smink och hudvårdstips för alla tillfällen som ett komplement till vårt produktsortiment. I vår Smink & Skönhetsbutik i centrala Umeå där du kan köpa, prova eller hämta din beställning. Här finns mer information öppettider och vägbeskrivning till skönhetsbutiken i Umeå.

Vi erbjuder naturliga och ekologiska skönhetsprodukter av högsta kvalité blandat med andra kända och av oss noga utvalda varumärken som du kan hitta i de större Smink-, make up-, hudvårdbutikerna och hårvårdssalongerna men till lägre priser och bättre service! De flesta av dessa hittar du under under mineralsmink eller ekologisk hudvård

Alla beställningar levereras direkt från vårt eget lager så att du som kund kan förvänta dig din beställning inom 1-2 dagar i din brevlåda eller till ditt närmaste postombud. Snabb leverans, personlig service, engagemang och rådgivning är ledorden för oss i vårt arbete och för att du som kund ska känna dig trygg att handla hos oss.

Besök gärna någon av våra butiker när du behöver Sminktips, hudvård- eller hårvårdstips som vår kunniga personal i jämna mellanrum uppdaterar för att du ska få reda på de senaste tips och råden från sminkbranschen. Personlig service, engagemang och rådgivning är viktigt för oss och därför erbjuder vi personlig och snabb service via telefon eller mail under vardagar mellan 8-16.

För oss är varje enskild kund viktig för oss och därför uppskattar vi synpunkter som kan hjälpa oss att förbättra vår verksamhet. Hittar du något fel på vår sida eller om något är otydligt eller om du helt enkelt önskar att vi ska ta in någon specifik produkt vänligen kontakta oss så vi kan hjälpa dig.

Trots låga priser ger vi inte avkall på kvalitet eller äkthet så Du kan lita på att det du köper från oss är helt riktiga produkter av högsta kvalité. Vi följer konsumentverkets rekommendationer för distanshandel. För mer information läs Brallis köp- och Leveransvillkor här.

På Brallis.se brinner vi för smink & hudvårdsprodukter och därför har personalen själva provat de flesta produkterna så har du någon fråga gällande produkter tveka inte att maila eller ringa oss på 090-132336.

 
 
 
 
Tack för att du besöker oss!
 

VD Therese Hellqvist med personal

 

Brallis AB

Rådhusesplanaden 13 C

903 28 Umeå