Brallis.se lanserar Ögongodis från Sleek Makeup´s summer collection
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Sleek Makeup Candy Collection först hos brallis.se i Sverige

Ögongodis

Sleek MakeUps nya sommarkollektion CANDY lanseras i begränsad utgåva i Sverige hos Brallis.se, med frestande söta inspirerande nyanser som garanterat stillar ditt sötsug utan att ge ångest efteråt. Söta pasteller förpackade i ögonskuggspaletten i-Divine I-Candy, rougepaletten Blush by 3 - Sweet Cheeks och Pout Paint läppfärg i söt LOL-LIP-POP-rosa.

Glädjefull mix av ögonskuggor

Sleek MakeUp i-Divine I-Candy är en lekfull ögonskuggspalett med ”poppande” färger som Palma Violet, Bubble Gum, Mint Cream, Strawberry Sherbet och Apple Sour i så söta nyanser, som är så lockande att du vill äta upp dem. En glädjefull ögonskuggspalett i somriga pastelltoner och krämiga godsaker i matta, skimrande och pärlemortexturer som får dina ögon att tindra lite extra och fixar din sommarlook. 

En Cheeky Treat

Blush By 3 – Sweet Cheeks är en rougepalett med den ultimata blandningen av 3 rouge; en krämig, en skimrande och en matt nyans i varierande godisrosa nyanser. Bygg upp sötheten med alla tre nyanser eller enskilda för krämiga bubbelgumsrosa kinder. 

Läppar söta som godis

Sockersöta läppar med LOL-LIP-POP Pout Paint är en flytande pigmentrik, mjukt babyrosa läppfärg som endast kräver en liten mängd för att linda in dina läppar i pastellig söthet. 

Bli hög på socker denna sommar med Sleek MakeUp Limited Edition CANDY Collection som du hittar först i Sverige hos Brallis.se

Lanseras 20:e Juni hos Brallis men finns att förhandsboka redan nu för snabbare leverans.Brallis.se