Läppar i fokus - Brallis.se -
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Sminktips Läppar


Låt dina läppar vara i fokus! Ett läppstift kan förstärka din personlighet och stil med några snabba drag. Har du en sån här dag då dina ögon känns trötta och hängiga? Måla läpparna med ett läcke en läcker färg på dina läppar och problemet är löst med en härlig och glad färg. Det bästa med detta sätt är att du tar bort fokuset från dina ögon och alla lägger märke till dina fantastiskt snygga läppar istället. Här nedanför hittar du några allmänt bra tips på hur du får de snyggaste läpparna.


Steg för steg tips:

1. Lägg gärna lite foundation eller concealer på läpparna eftersom det döljer den naturliga läpplinjen. Då blir det lättare att korrigera munnens form och du får en bra grund för läppstiftet, som sitter längre eller så använder du en lipprimer.

 

2.
Använd läppenna. Den ramar in din mun samt ger dig möjlighet att korrigera dina läppar dvs förstora eller förminska. För att förstora lägg läppennan strax utanför den naturliga linjen på så sätt skapar du en illusion av fylligare läppar. För att förminska så drar du läppennan strax innanför den naturliga läpplinjen.

Tänk på att inte trycka för hårt då du målar dit läppennan, det kan lätt bli en för skarp linje. Fyll dessutom i dina läppar med läppennan så sitter läppstiftet ite bättre och om du "äter" upp läppstiftet så finns det inte bara en skarp kant kvar. Sudda kanterna med fingret för att undvika en skarp linje. Med en läppenna kan du skapa de läppar du vill ha.

 

3.
Applicera därefter ditt läppstift, gärna med en läppensel. Den hjälper dig att fylla alla små veck med färg och läppstiftet sitter kvar längre. Har du tunna läppar bör du undvika mörka färger. Bleka nyanser förhöjer läpparnas form och får dem att se fylligare ut. Klara färger framhäver en vacker mun men drar också till sig uppmärksamheten till mindre perfekta läppar.

 

4.
Välja färg? Ett neutralt läppstift får en mycket fyllig mun att se mindre ut och en mörk färg kan få tunna läppar att se ännu mindre ut. Har du ett matt läppstift så absorberar det ljus och ger din mun en sofistikerad och naturlig look.

Vill du ha en fyllig och senuell mun använd ett pärlemorskimrande läppstift eller lite läppglans som reflekterar ljuset och får dina läppar att se större ut. Ett tips är att lägga lite läpplans i mitten på underläppen för att skapa en illusion av fylligare läppar.  Har du mycket linjer på dina läppar unvik för mycket pärlemor då det framhäver linjerna på läpparna!