Orginal eller Matte Foundation
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

bareMinerals original vs matte

 
Det är inte alltid så lätt att veta vilka vilken foundation man ska välja. Därför har vi gjort en snabb översikt där du lätt kan se skillnaderna mellan id bareMinerals Original eller Matte Foundation. Intresserad av foundationprover? Här hittar massor av foundation prover

id bareMinerals Original Foundation:
  
id bareMinerals Matte Foundation:

 

Vilka är bareMinerals?

BareMinerals är idag en av världens absoluta pionjärer i kategorin mineralsmink av bästa kvalité. Få skönhetsmärkenär idag så välkända som bareminerals, detta för att alla deras produkter är noga utvecklade och med en målsättning att vara enkla att använda/applicera men samtidigt vara skonsama mot huden och fylla funktion. Varje produktserie har varit revolutionerande vid lansering  och förändrat smink och hudvårdsmarknaden t.ex Original Foundation (mineralfoundation), Matte Foundation (Active Soil Complex), skincare (rareminerals) eller flawless mascara med mineraler. Nu finns självklart många konkurrenter som har tagit efter bareminerals produkter men endå stannar kunderna kvar vid bareMinerals och deras produkter. Bland annat så är original foundation är sveriges mest sålda mineralfoundation i puder.

 
Vad är RareMinerals ActiveSoil Complex?
RareMinerals ActiveSoil Complex är en ny generation av aktiva mineraler som stimulerar cellförnyelsen och som ger antioxidant skydd. Dess unika sammansättning optimerar hudens förmåga att absorbera och behålla fukt, vilket ger en mjukare och friskare hy.
Det finns bevisad forskning som visar att Active Soil Complex stimulerar cellförnyelsen i huden och reducerar linjer. Det hjälper din hud att se både slätare och yngre ut. 
 
Förpackning
 
Båda förpackningarna har en CLICK, LOCK and GO dosering som hjälper till att minimera läckage och onödigt spill. Det blir enklare att dosera rätt mängd, bara vrid upp locket, skaka ut lite foundation och vrid om.
 
Sammanfattning
 
Både Original och Matte har samma solskyddsstyrka Spf 15, skapta med samma goda kvalité som gjort bareMinerals Foundation till en så erkänt bra och omtyckt foundation världen över!
För dig med normal till torr hy och är ute efter ett naturligt snyggt utseende rekommenderar jag bareMinerals Original Foundation

Har du blandhy eller synliga porer kan det vara en bra idé att prova på ID Matte. Använder du dig av bareMinerals Mineral Veil kan det vara en idé att prova Matte Foundation eftersom att du då kan dra ned på ditt användande av Mineral Veil eller helt sluta med det.
Matte foundation är bara några kronor dyrare per förpackning hos oss på Brallis.se (rekomenderat pris är bareMinerals Matte oftast ca 25-50kr dyrare än Original Foundation) och det är en viss skillnad i storlek per gram. Det är lätt att stirra sig blind på hur många gram det är per förpackning men bara för att Matte är lite mindre behöver det inte betyda att den inte är drygare. Allt är beroende på hur du använder din foundation och om du också har annat i ansiktet.
 
TÄNK på att din mineralfoundation innehåller ett naturligt solskydd på SPF15 men den ersätter inte en "vanlig" solskyddskräm! 

 

Beställ hem några foundationprover och prova fram rätt nyans hemma i lugn och ro.

 

Appliceringstips

Du applicerar båda dessa foundations lättast med mantrat Swirl, Tap and Buff!

Swirl:

Knacka ut rätt mängd foundation i locket, vinkla borsten lite lätt och arbeta försiktigt men bestämt in
din foundation i  borsten och Swirl tills all foundation har absorberats upp.

Tap:

Slå av överflödet i locket- Tap - viktigt för slutresultatet att det inte finns kvar foundation rester på borsten.

Buff:

Borsta in och Buffa med lätta cirulerande rörelser. Börja vid ytterkanten av kindbenen och arbeta dig in mot mitten.
Fortsätt med pannan och hakan. Har du synliga porer eller fina linjer applicera på dessa ställen sist. Återapplicera - buffa-
tills du blir nöjd med resultatet.

 

id bareMinerals Original Foundation | id bareMinerals Matte Foundation