Fixa flirtiga fransar - Brallis.se
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Fixa Flirtiga Fransar

Med böjda ögonfransar ser de längre ut och du får en mer öppen blick. Därför är det lika viktigt att böja fransarna som att använda sig av en bra mascara.

Gör så här:

1.      Böj bara rena, omålade fransar. Mascara gör fransarna stela och lätta att bryta av.

2.      Öppna böjaren och vinkla den så hela övre fransraden hamnar mellan listen och tångens övre del. Böj i 3 steg, först närmast roten, därefter på mitten och slutligen i topparna. Tryck till och håll några sekunder.

        Upprepa om fransarna inte blir tillräckligt böjda.

3.      Byt tångens gummilist emellanåt. Är listen sliten bildas en djup skåra  som gör att fransarna kan brytas när tången trycks ihop.

4.      Smörj ögonfransarna med en speciell näringskräm till natten så håller de sig mjuka och fina. Undvik vaselin, det täpper till porerna och skapar påsar under ögonen!

Vilken Mascara?

En mascara har till uppgift att färga, förtjocka  eller förlänga ögonfransarna eller göra allt på en gång! Brunt är fungerar alltid bra, inte minst för vardagsbruk, medan svart passar bäst på kvällen. Mascaror är uppbyggda på olika sätt och appliceras med olika typer av borstar som tex. 

1.      Förlängande mascara är försedd med mikroskopiskt små uppbyggande fibrer och har en fin borste som separerar fransarna.

2.      Förtjockande mascara innehåller silikon och har en tjockare borste som helt enkelt ger mer av produkten till fransarna.

3.     Vattenfast mascara är tålig mot tårar, regn och simturer men kräver en speciell rengöringskräm.