Naturlig look - Brallis.se -
 • Stort ekologiskt sortiment
 • Alltid snabba leveranser
 • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

 Naturlig look

För en naturlig fräsch makeup som framhäver dina naturliga drag behövs inte så mycket smink, men för dig som gillar  att använda "mycket" smink men ändå se omålad ut finns det några enkla tips. Less is more - skulle jag säga när det gäller en naturligt snygg och fräsch vårmakeup.

Tycker du att 13 steg till en Naturlig Vårfräsch Look känns lite för avancerad se vår sida Naturlig look på 5 minuter.

 
 

Välj foundation

 1. Välj en foundation som passar din hudtyp och som är lätt flytande och halvtäckande. En foundation ska ligga ton i ton med din egna hudfärg för att inte framhäva det du egentligen vill dölja. Applicera din foundation från mitten och ut mot hårfästet och käkpartiet. Om du väljer att inte använda concealer lägg du din foundation över hela ansiktet, även kring ögonen.

 

 

Täck med en concealer

 1. Täck med en concealer tex mörka ringar under ögonen eller "plitor". Arbeta in din concealer så tunt som möjligt och välj gärna en flytande för ett så naturligt resultat som möjligt. Din concealer ska gå ton i ton med ditt underlag. Är du svullen runt ögonen är det viktigt att du inte har en för ljus concealer, då framhävs det ännu mer. Applicera concealer efter behov, överdosera inte! Tänk på att lägga concealer ända mot fransroten och glöm inte ögonlocken.

   

 

 

 

Fixera med puder

 1. Fixera med puder och matta ner på samma gång. Om du vill att din makeup ska sitta ska du applicera ett tunt lager puder över ditt underlag. Välj gärna ett ofärgat puder och börja arbeta med en stor puderborste.

 

 

 

Bronzepuder ger färg och form

 1. Bronzepuder ger dig färg och form. Efter foundation kan man lätt känna sig lite blek eftersom du jämnat ut och tagit bort hudens alla rodnader. Applicera lite bronzingpuder under kindbenet och över halva kinden. Arbeta nerifrån och upp i små lätta cirkelrörelser. Går aldrig längre fram än under ögats mitt . Känner du dig blek avlsuta med att försiktigt svepa borsten över panna, näsa och haka.

   

 

 

Bronze på ögonlocket

 1. Bronze på ögonlocket lyfter och ger färg. Ett lätt sätt att ge ansiktet ett snabbt lyft är genom att applicera ett bronzepuder ovanför ögonlocket, i globlinjen och en bit upp mot brynet. Jobba sparsamt!

   

   

 

 

Ljus ögonskugga

 1. Ljus ögonskugga framhäver och ljusar upp ögonlocket. Dutta lite ljus ögonskugga över hela ögonlocket samt under ögonbrynet. Använd en platt ögonskuggsborste i äkta hår. En matt skugga ger en mer osminkad känsla än en skimrande skugga. Den här skuggan ger en bra grund att lägga resten av ögonmakeupen på.

   

   

 

 

Markera ögats kontur

 1. Framhäver form och ger ett piggare intryck. Måla en tunn markering längs hela fransraden. Linjen ska vara något bredare i ytterkant än in mot den inre ögonvrån. Markera även ögats undre fransrad. Jobba utifrån och in mot ögats mitt. Linjen ska ligga precis under fransraden. Dutta gärna lite ögonskugga på din eyeliner så sitter den bättre.

 

 

 

Markera globlinjen

 1. Öppna upp ögat, ge ett lyft. Markera din globlinje med en mörkbrun ögonskugga. Applicera endast färg på ovansidan av en platt rundad ögonskuggsborste. Lyft hakan och titta rakt in i spegeln, på så sätt ser du ditt ögonlock tydligt och det är enkelt att markera globen. "Tryck in" skuggan precis under ögonbenet och jobba uppåt och utåt. Tona gärna ut den mörka skuggan med hjälp av ditt rouge eller bronzepuder, det gör du enklast med en rund fyllig toningsborste och små snabba uppåtgående cirkelrörelser.

 

 

Separera fransarna

 1. Applicera mascara i sicksack rörelser, se till att komma hela vägen ner mot fransroten. För att undvika klumpar och "spindelben" separerar du fransarna med en franskam. Dra kammen ett par gånger från fransens ovansida. Detta måste ske inna mascaran har torkat. 

 

 

Rouge ger ett piggare intryck

 1. Rouge ger ett piggar intryck. Det appliceras lättast genom att du ler mot dig själv och sedan försiktigt tona ut rouget i mjuka cirkelrörelser från underkanten av "kullen" och uppåt. Var försiktig så du inte hamnar närmare än två fingrar från näsan eller för långt ner på kinden.

   

   

 

 

Läppenna markerar

 1. Markera dina läppar med en läppenna, det skapar även en bra grund för läppglanset. Följ läppkonturen försiktigt med pennan, fyll i dina läppar med lite färg och tona sedan ut kanten med hjälp av fingertoppen för ett naturligt resultat.

   

   

 

 

 

Piffigt med läppglans

 1. Piffa upp med lite läppglans välj en läpprosa ton för en naturlig och vårfräsch look.

   

 

 

 

FÄRDIGT, så enkelt är det! 

Ut och njut i solen.