bareMinerals Ready Serie - Brallis.se
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

bareMinerals Ready

bareMinerals READY har äntligen kommit till Sverige! NYA bareMinerals READY är en serie med pressade mineraler liggandes i snygga svarta compacts. I denna NYA innovativa produktserie hittar du ögonskuggspaletter, rouge, bronzer och touch up veil spf 15, alla med åldersförebyggande egenskaper och intensiva färgpigment för att ge dig en makeup som varar i upp till 8 timmar samtidigt som din hy både känns och ser silkeslen och mjuk ut. En färg för varje kvinna att ta med sig var hon en går. Förutom att klicka på produkterna nedan kan du köpa alla våra bareMinerals produkter här.

 

bareMinerals READY Eyeshadows

bareMinerals Ready Eyeshadow är pigmentrika ögonskuggor fulla av liv samlade i en ögonskuggscompact. Ett kit med ögonskuggsfärger som kompletterar varandra,  en silkeslen och mjuk textur vilket gör dem enkla att applicera och tona samman även med andra skuggor från bareMinerals produktsortiment.

Du hittar bareMinerals egna  SeaNutritive Mineral Complex blandat med kraftfulla antioxidanter, kallpressad gurkörtsolja, koffein och gurka som några av ingredienserna för att ge ögonskuggorna åldersförebyggande egenskaper och skydda området kring ögonen mot yttremiljöföroreningar.

Ögonskuggorna leverars i en vacker ask tillsammans med applikatorer så att du lätt ska kunna bättra på din makeup vid behov, ”on the go”. Finns i ett flertal olika kombinationer för att passa alla kvinnors behov.

 
bareMinerals READY Blush  

bareMinerals READY Blush är ett rouge baserat på bareMinerals egna  SeaNutritive Mineral Complex, antioxidanter och kallpressad Camellia olja vilket ger det en silkesle, åldersförebyggande och mjuk formula som är lätt att applicera, lägger sig inte i linjer, ger ditt ansikte en naturlig och fräsch rosighet med en färg som varar i upp till 8 timmar.

bareMinerals READY Blush innehåller starka pigment vilket gör det lätt att applicera och bygg upp synligheten på ditt rouge.

Den levereras i en läcker svart compact med tillhörande borste som gör den lätt att bära med sig och perfekt om du vill bättra på din makeup ”on the go”. Finns i ett flertal olika nyanser så att varje kvinna kan framhäva sina vackra kinder och ge sitt ansikte naturligt liv.

 bareMinerals READY Bronzer  

bareMinerals READY Bronzer är ännu ett tillskott i den NYA READY serien från bareMinerals. Den levereras i en svart och snyggt designad compact som gör den lätt att bära med sig för att vid behov kunna bättra på din solkyssta look under dagen.

Med sin gyllene bronsfärg ger bareMinerals READY Bronzer din hy en naturlig, vacker och jämn glöd. Innehållande bareMinerals egenutvecklade SeaNutritive Mineral Complex fylld med antioxidanter och kallpressad morotsolja ger READY Bronzer dig åldersförebyggande fördelar samtidigt som du får en vackert solkysst utseende.

Du kan lätt bygga upp synligheten av din bronzer allt eftersom tack vare den pigmentrika och silkeslena formulan som ger en varaktighet i upp till 8 timmar och en sommarfräsch look.

 bareMinerals READY SPF 15 Touch Up Veil  

bareMinerals READY Touch Up Veil SPF15 är en perfekt produkt året runt men framför allt på sommaren för dig som har problem med glansiga partier i ansiktet. Den innehåller bareMinerals egna SeaNutritive Mineral Complex fylld med antioxidanter och kallpressad druvkärneolja som är kända för sina åldersförebyggande egenskaper samtidigt som din hy ser mjukare och slätare ut samtidigt som den skyddas mot solens strålar med SPF 15.

En innovativ produkt med föryngrande havsmineraler som slätar ut din hy och ger en perfekt finish. bareMinerals READY Touch Up Veil SPF15 ligger i en läcker svart compact som gör den lätt att bära med sig för att snabbt bättra på finishen vid behov under dagen.

En ”on the go” produkt som alla kvinnor som har problem med glansiga patier i ansiktet bör ha i sin handväska för ett silkeslent och perfekt utseende.