bareminerals-the-perfect-gift
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

bareMinerals The Perfect Gift i gruppen Smink / Smink Kit hos Brallis AB (BMPERFG)

bareMinerals The Perfect Gift

799 kr
bareMinerals The Perfect Gift
INFO

bareMinerals The Perfect Gift Kit är precis som det låter den perfekta presenten för dig som vill ge bort något extra lyxigt! Kitet innehåller 7 härliga produkter som ger dig den där perfekta finishen som alla kvinnor vill ha. Du får ett fixeringspuder som jämnar ut, ger en fräsch lyster och du får en sminkning som varar hela dagen.

Ett rouge för att framhäva din naturliga rosighet, två ögonskuggor som kan appliceras tillsammans till en vacker sotning eller var och en för sig för en fräsch vinter look som passar alla oberoende hudfärg. Med en mörkbrun Big and Bright eyeliner framhäver du dina ögon till max. Avsluta med en matchande lipcolour och din finsish är på topp inför vinterns alla festligheter. I kitet medföljer även en Flawless Application Face Brush så att du lätt kan applicera din mineral veil samt rouge på ett naturligt sätt och med den täckningsgrad du vill. Allt ligger förpackat in en vacker rund ask för att ge en känsla av glamour och lyx.

Kitet innehåller:

  • bareMinerals Original Mineral Veil, 2 g - Passar alla hudtyper och hudtoner. Används för att fixera din sminkning samtidigt som det ger en silkeslen och matt finish. Mineral Veil vårdar och skyddar din hud men hjälper även till att minimera stora porer och fina linjer, allt för att du ska få en frisk och fräsch hy full av ungdomlighet.
  • bareMinerals Big & Bright Eyeliner Coffee, 0.3 g - En eyeliner baserad på 100% naturliga mineraler, antioxidanter, välgörande växtkomponenter samt A- och E-vitamin för att ge en vårdande, fyllig sammetskonsistens fri från konserveringsmedel. Big & Bright Eyeliner ger bra med färg, sitter länge och är lätt att applicera tunt och snyggt.
  • bareMinerals Eyeshadow Magnifique, 0,57 g - En matt lösögonskugga med en lätt lyster baserad på 100 % naturliga mineraler. Magnifique är en användbar ögonskugga som kan användas torr eller utblandad med vatten för att skapa en mer effektfull sminkning. Precis som alla andra bareMinerals ögonskuggor kan du även använda den som eyeliner.
  • bareMinerals Eyeshadow Crème de la Crème, 0,57 g - En matt lösögonskugga med en lätt lyster baserad på 100 % naturliga mineraler. Créme de la Créme är en användbar ögonskugga som kan användas torr eller utblandad med vatten för att skapa en mer effektfull sminkning. Precis som alla andra bareMinerals ögonskuggor kan du använda den som eyeliner.
  • bareMinerals Blush Avant-Garden, 0,85 g - Rouge används för att ge ditt ansikte en naturlig rosighet och fräschör samtidigt som den lockar fram dina ansiktsdrag. Dess fjäderlätta men krämiga konsistens ger dig en vacker silkeslen och naturlig friskhet i ansiktet.
  • bareMinerals Pretty Amazing Lipcolour Courage, 4 ml - Ger en vacker färg och intensitet till dina läppar. Den speciella applikatorn gör det enkelt att med bästa precision forma dina läppar. Din läppar blir fyllda med färg och glans som tillsammans med rouget blir pricken över i:et i en fulländad sminkning.
  • bareMinerals Flawless Application Face Brush - är den perfekta basborsten för lätt till medium täckning och fungerar utmärkt till bareMinerals Mineral Veil och bareMinerals Blush. Den gör det enkelt att med en Mineral Veil sudda ut skarpa rouge kanter för ett mer naturlig utseende. Tänk på att rengöra dina borstar ofta med en bareMinerals Quick Change Brush Cleaner.

I över 30 år har bareMinerals hjälpt miljontals kvinnor att både se och känna sig vackra med deras prisbelönta mineralmakeup. Men företaget ville utvecklas och erbjuda kvinnor ett helhetskoncept både med mineralmakeup och hudvård. RareMinerals ActiveSoil Complex, kärnan i bareMinerals mineralmakeup har flyttats över till hudvården för att ge de bästa förutsättningarna för din hud att förnya sig. Med bareMinerals Skincare förbättras ämnesomsättningen i huden, den känns fastare och får en fantastisk fin lyster.

Men det är inte det enda, den minskar synliga porer, påskyndar hudens ämnesomsättning och huden blir mjukare och lenare. bareMinerals egenutvecklade RareMinerals ActiveSoil Complex utvinns från obrukad jord rik på naturliga makro- och mikro-mineraler som har fantasiska hudförbättrande egenskaper.

Rek. pris: 2088 kr

Se Mer information för appliceringstips och innehåll.

| Smink | Mineralsmink | Sminkset | bareMinerals |

Andra köpte även:

Everyday Minerals Jojoba Foundation PROVPÅSE
Silkeslen formula med vårdande jojoba.
9 kr
Everyday Minerals Matte Foundation PROVPÅSE
Hitta rätt nyans av Everyday Minerals Matte
9 kr
Lily Lolo Mineral Foundation Prov
Hitta rätt Lily Lolo Mineral Foundation nyans!
23 kr