Makeup Addiction Pigments - Snabb Frakt
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Makeup Addiction Pigments i gruppen Smink / Ögon / Ögonskuggor hos Brallis AB (MUAPIGMENTS)
Makeup Addiction Pigments
Makeup Addiction

Makeup Addiction Pigments

Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
INFO
Makeup Addiction Pigments är lösa pigment som tillför extra mycket effekt och kan användas på ögonlocken, som highlighter eller på läpparna för extra magi. Pigmenten är inte testade på djur vilket gör dem helt cruelty free samtidigt som de är fria från Talc och parabener. Makeup Addiction Pigments  finns i följande nyanser:

True Silver Black - kall ton och en mörkare nyans av silver med vackra inslag av svart som gör den perfekt för sotade ögon. Använd gärna en svart bas för att framhäva pigmentet så att det reflekterar effektfullt i svart. Para ihop med ett par nudefärgade läppar för en fulländad makeup. 

French Manicure - är ett roséguld skiftande pigment som passar perfekt för en mjuk daglig ”glam” eller vid en brudsminkning för den mjuka romantiska tonen. Kan även användas som highlighter på kindbenen. 

Geisha - skimrade burgundy röd nyans som tillför en ”pop” av färg på ögonlocken och är inspirerad av den japanesiska Geisha traditionen vars uppgift var att inspirera och underhålla.

Peacock - duo chrome pigment i blått med en grön bas som påminner oss om en av naturens vackraste djur - påfågeln. Den fylliga texturen glider mjuk över ögonlocken och skapar en vacker och högpigmenterad effekt.

Blueberry Crumble - skimrande mörklila pigment som är en säsongsbetonad och fruktinspirerad nyans perfekt för alla olika ögonfärger. Applicera sparsamt för en disekret färg eller packa på ordentligt för en”smokey eye” effekt som får alla att vända sig efter dig.

Purest - snövitt pigment i färgskiftningar som blått och lila. En magisk färg som ser vit ut men vid applicering skiftar i blått och lila. Detta  variationsrika pigment kan användas torrt, eller fuktat för mer intensitet över tex en mörk bas, då förvandlas den till mer reflekterande i blått och lila. Kan även användas ovanpå läpparna i mitten för att skapa en läcker 3D effekt.

Valentine - mjuk persiko rosa pigment som får dig att se ut som Askungen på din stora dag. Mjuk, romantisk och ljuvlig färg som framhäver ögonen på bästa sätt. 

Marble Smoke - är ett duo-chrome pigment i en vacker blandning av duo-blått och guld. Visa upp denna färg på ögonen och folk kommer att förundras över vad du har på gång.

Million Dollar - är ett metallic ljus guld färgat pigment som känns precis som namnet säger ”like a million dollar” med sina ljusreflekterande egenskaper dansar sig genom natten.

Inkjet - Intensiv metallic kungsblå.

Ex boyfriend - duo-chrome i grönt och brunt dom på en svart bas blir helt magisk och tar din ögonskugga till en helt ny nivå. Glöm ditt ex och gå vidare med denna läckra nyans som får allas blickar att riktas mot dig. 

Enchanted - skimrande bronze för en het sommarnatt. 

Volym: 2g

Andra köpte även:

LA Girl Pro Concealer
NR 1 bland concealer.
69 kr
LA Girl Pro Setting Spray
Fixerar och bevarar sminket fräscht.
79 kr
Makeup Addiction Flaming Love Palette
Metalliska ögonskuggor som får ögonen att "poppa".
299 kr
Makeup Addiction Meadow Palette
Fräsch palett för dig som älskar lyx.
349 kr