bareMinerals Prime Time Eyelid Primer 3ml
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

bareMinerals Prime Time Eyelid Primer 3ml i gruppen Smink hos Brallis AB (IDBMPTEYP3MLr)

bareMinerals Prime Time Eyelid Primer 3ml

Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
bareMinerals Prime Time Eyelid Primer 3ml
INFO

bareMinerals Prime Time Eyelid Primer är en ögonprimer som används för att släta ut ojämnheter, förstärka och förlänga ögonsminkets varaktighet.bareMinerals Prime Time Eyelid Primer har fått en ny förpackning i tub som rymmer 3ml i stället för tidigare 1,5ml men har samma effektiva primer formula som tidigare. 

bareMinerals Prime Time Eyelid Primer ger dig bättre täckning på ögonlocken än sina konkurrenter samtidigt som den slätar ut huden och gör att dina ögonskuggor sitter bättre och längre.

Prime Time Eyelid Primer motverkar att ögonskuggorna lägger sig i fina linjer eller tappar effekt mot dagens slut. bareMinerals Eyelid Primer finns i 3 olika nyanser, ett för varje tillfälle och behov. 

  • bareMinerals Prime Time Eyelid Primer Original har en svag beige nyans och kan användas enskild för att undvika glansiga ögonlock eller under dina bareMinerals ögonskuggor för bättre fäste och ett jämnare resultat.
  • bareMinerals Prime Time Eyelid Primer Brightening är en uppljusande ögonlocksprimer som ger en vacker lyster och ger mer färgintensitet till dina ögonskuggor men kan även användas enskild för vacker lyster.
  • bareMinerals Prime Time Eyelid Primer Brightening Pearl är extra uppljusande ögonlocksprimer som ger en vacker lyster, ökar färgintensiteten på dina ögonskuggor kan även användas över dina ögonskuggor som en cremeskugga.
Volym: 3ml

Rek.pris: 445 kr

Se Mer Information för applicering och innehåll.

Andra köpte även:

LA Girl Pro Concealer
NR 1 bland concealer.
69 kr
Everyday Minerals All Over Shimmer
Ger huden en boost av lyster.
149 kr
Everyday Minerals Face-Bronzer 4,8g
För en solkysst look året runt!
149 kr