Makeup Addiction Highlighter - Mycket Snabb Frakt
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Makeup Addiction Highlighter i gruppen Smink / Ansikte / Highlighter hos Brallis AB (MUAHIGH)

Makeup Addiction Highlighter

Variant: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Makeup Addiction Highlighter
INFO
Makeup Addiction Highlighter finns i fyra olika nyanser som alla har sina unika egenskaper på vilket sätt de framhäver dina allra bästa drag i ansiktet och på kroppen. 

Mermaid Beam är snövit i nyansen med skiftningar i regnbågens färger perfekt för att tillföra en sjöjungfrus lyster till din hud. Våga vara unik med detta ovanliga puder som vänder blickarna till mot dig. Använd tillsammans med en Precision Highlighter för ett perfekt resultat. En perfekt blandning av ljusreflekterande pigment anpassade för strobing och en diskret lyster. Den ser perfekt och strålande ut på alla hudtoner och kan användas i ansiktet och på kroppen. Highlighetern är fri från Talc och parabener.

Bronzified låter dig glöda som en riktig gudinna med sin guldiga bronston vilket ger en solkysst glöd som alla blir avundsjuka på. Applicera pudret på den högsta punkten på dina kinder och eller över ditt rouge där färgen är mest livfull, på brynbenet för ett direkt ögonbrynslyft, på amorbågen för att skapa en illusion av fylligare läppar, på näsryggen för en smalare och mer utmejslat utseende. Använd en Small Duo Fibre Brush för bäst applicerings resultat. 

Snow Gold är en snövit nyans med guldreflekterande pigment som ger huden en naturlig glöd. Applicera på ögonlocken och i inre ögonvrån för att skapa en piggare blick eller på andra områden i ansiktet som du önskar extra fokus på. Använd Precision Highlight Brush för bäst appliceringsresultat.  

Orgasmic är en roseguld färgad highlighter som ger en naturligt vacker lyster. Betona ansiktets bästa fördelar genom att lägga highlighter på de områden i ansiktet du önskar belysa extra mycket för att få ljuset att studsa från ansiktet. Lägg lite puder i ansiktet med en Multitasker Brush på toppen av axlarna eller dekolletaget för att accentuera dom.

Volym: 12g

Se Mer Information för applicering och innehåll.

Andra köpte även:

Makeup Revolution Brow Dual Ultra Brow Arch & Shape
Ultimat dubbelsidig ögonbrynspenna.
39 kr
59 kr
LA Girl Pro Concealer
NR 1 bland concealer.
55 kr
69 kr
Makeup Revolution Luxury Banana Powder
Ger värme, mattar ner och fixerar.
75 kr
 Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Multifunktionell sponge med 3 användningsområden.
79 kr