Kardashian Beauty Faux Lashes - Brallis.se
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Kardashian Beauty Faux Lashes i gruppen Smink / Ögon hos Brallis AB (KB001r)
Kardashian Beauty Faux Lashes
Kardashian Beauty

Kardashian Beauty Faux Lashes

Variant: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
INFO
Kardashian Beauty Faux Lashes framhäver dina ögon och gör dem till det mest kraftfulla kommunikationssättet med andra människor. Dina ögon är det första folk lägger märke till så varför inte ge dem extra mycket längd och volym med Kardashian Beauty Faux Lashes moderiktiga lösögonfransar

Kardashian Beauty Faux Lashes tar din skönhet till nya höjder och är den perfekta accessoaren när du vill rikta uppmärksamheten på dina vackra oemotståndliga ögon. Kardashian systrarnas Lösögonfransar finns i ett flertal varianter så att du kan hitta din sensuella och personliga stil. 

Systrarnas personliga lösögonfransar är:

  • Kim Kardashians favorit lösögonfransar är Heavy Gaze-Ultra Full Lashes som är speciellt framtagen för att passa hennes personliga stil. Tillsammans med lösögonfransarna medföljer två tillhörande ögonskuggor i rosa och svart i lätt skimmer för att skapa en glamourös definition.
  • Khloe Kardashians favorit lösögonfransar är Individualist Lashes som ger dig möjligheten att skapa din egna personliga stil.
  • Kourtney Kardashian favorit lösögonfransar är Faux Lashes Side Long Glance som är hennes egna moderiktiga lösögonfransar tillsammans med tillhörande ögonskuggor som hjälper till att skapa en varm och sexig blick. 

Lim medföljer alla lösögonfransar.

Se Mer Information för applicering och innehåll.

Andra köpte även:

LA Girl Pro Concealer
NR 1 bland concealer.
69 kr
Everyday Minerals All Over Shimmer
Ger huden en boost av lyster.
149 kr
Everyday Minerals Face-Bronzer 4,8g
För en solkysst look året runt!
149 kr