id bareMinerals Multitasking Bisque SPF20 - Brallis.se
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

bareMinerals Multitasking Bisque SPF 20 i gruppen Smink / Ansikte / Concealer hos Brallis AB (IDMULTITBSPF20r)

bareMinerals Multitasking Bisque SPF 20

Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
bareMinerals Multitasking Bisque SPF 20
INFO

bare Minerals Multitasking Bisque SPF 20 är ditt bästa hemliga knep mot ytliga blodkärl, mörka ringar under ögonen, utslag och andra ojämnheter i huden. bareMinerals Multitasking Bisque hjälper dig sudda ut skönhetsfläckar och andra ojämnheter vilket ger dig en strålande vacker och jämn hud.

bareMinerals Bisque SPF 20 är en multifunktionsprodukt som gör underverk för ditt ansikte då den döljer mörka ringar, utslag, ytliga blodkärl oc0h andra ojämnheter. bareMinerals bisque kan användas som en neutral ögonskuggsbas, mixad med dina ögonskuggor eller foundation för att ändra nyansern.

bareMinerals Bisque innehåller ljusreflekterande mineraler som ljusar upp och har en utjämnande effekt. Det naturliga UV-viltret från SPF 20 gör att din hud får ett ökat skydd på ett naturlig sätt.

bareMinerals bisque concealer innehåller zinkoxid som har en lugnande och läkande effekt på huden vilket är perfekt för dig som har problem med inflammationer i huden som tex finnar. bareMinerals Bisque finns i tre olika nyanser för att passa de flesta hudtoner, summer bisque, honey bisque och bisque.

Volym: 2 g

Rek.pris: 350 kr

Se Mer Information för applicering och innehåll.

Andra köpte även:

LA Girl Pro Concealer
NR 1 bland concealer.
55 kr
69 kr
Everyday Minerals All Over Shimmer
Ger huden en boost av lyster.
149 kr