Everyday Minerals Jojoba Foundation - Brallis.se
  • Stort ekologiskt sortiment
  • Alltid snabba leveranser
  • Bonus på allt du handlar
Kundservice: 090-132336
X

Användarnamn

Anslut med Facebook

Everyday Minerals Jojoba Foundation 4.8g i gruppen Mineralsmink / Mineral Foundation hos Brallis AB (emjojoalabr)

Everyday Minerals Jojoba Foundation 4.8g

Färg: 
Antal: 
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
INFO

Everyday Minerals Jojoba Base Foundation är en helt ny mineralfoundation med vårdande egenskaper från jojobaolja. Med en precisis mix av helt naturliga mineraler och mindre mängd av ekologiskt odlad jojobaolja hittat en perfekt mix som skyddar huden mot väder, vatten och vind samtidigt den läker skadad och narig hud.

Känns som en mineralfoundation från Everyday minerals med sin lätta pudriga konsistens som ger dig en silkeslen finish och du får en jämn och fin yta. Skillnanden på Everyday Minerals Jojoba Foundation och en vanlig mineralfoundation är jojobaoljan från "livets träd" som har nästan mirakulösa egenskaper, jojobaolja har länge använts i hudvård för sina skyddande och läkande egenskaper men då i flytande form. 

Everyday Minerals Jojoba foundation passar alla hudtyper men kanske bäst lämpad för dig med normal till torr hud eller känslig hud. Passar mycket bra för oss i nordligare bredgrader som får utstå tuffa väderförhållanden.

Om du undrar vilken foundationfärg du ska välja har vi färgkartor under produktens extra bilder för att underlätta ditt val. Vi har även foundationprover i alla som du kan beställa för att i lugn och ro prova ut den nyans som passar dig bäst. 

Jojoba base Foundation är enkel och applicera och du väljer själv täckningsgraden genom att återapplicera flera lager tills dess att du fått den täckning du önskar.

Naturligt SPF-4

Vikt: 4,8g

För att välja rätt nyans se vår guide - Välj rätt mineralfoundation färg

Se Mer Information för applicering och innehåll.

Cruelty Free och Leaping Bunny

Andra köpte även:

Everyday Minerals Mineral Concealer
Krämig mineral textur med bra täckning.
99 kr
Everyday Minerals Matte Base Foundation 4,8g
Mineralfoundation för dig med blandhy.
155 kr
100% Pure Whipped Body Butter
Supertjock, krämig och djupt återfuktande.
239 kr