teh

Start
Anslut med Facebook
Logga inSkapa konto
Produktgrupper
Information
Nagellack

Lojalitetsprogram
 

Smink på nätet

Hos oss kan du handla säkert inom Sverige när

du vill med snabb leverans inom 24 timmar

Telefon och mailsupport. Fraktfritt över 500 kr.

 

Mineralsmink

För att underlätta för dig har vi en kategori med MineralSmink

 

Mineral foundation

Sveriges bästa utbud av Mineral foundation!

 

Naturlig Foundation

Naturliga & ekologiska foundation

 

bareMinerals

Stort sortiment av smink och hudvård från bareMinerals

Så här handlar du

 
 
 
Instagram
Nyhetsbrev
Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

Sminktips Concealer

Concealer är som en concentrerad foundation och det finns en concealer för varje behov. Den hjälper dig att dölja mörka ringar under ögonen, dämpa röda nyanser t ex kring näsan, dölja "plitor" eller ljusa upp mörka partier runt tex ögonen.
 
Valet av nyans är det viktigaste när det kommer till concealer. Har du en för mörk nyans framhäver du problemområdet istället för att dölja det. Välj hellre en ljusare nyans än din hudton och sudda väl. Tänk på att lägga flera tunna lager istället för ett enda tjockt, det är både lättare och ger ett bättre resultat.
 
Vid applicering av cremeconcealer kan du med fördel använda fingrarna men använer du en mineralconcealer är det däremot enklare att använda en liten concealer borste för att täcka över t ex en finne, rodnader eller mörka ringar.
 
Har du en flytande foundation bör du lägga din concealer i efterhand då du ser var du eventuellt behöver lägga på concealer. Blanda gärna ut den tillsammans med din foundation för att få en mer hudnära nyans.
 
Vid användning av lös Mineralconcealer eller Mineralcorrector bör du använda en sminkborste som är anpassad för mineralconcealer. Samma gäller här vid applicering, flera tunna lager och det kan både läggas på före och efter din mineralfoundation.