teh

Start
Anslut med Facebook
Logga inSkapa konto
Produktgrupper
Information
Nagellack

Lojalitetsprogram
 

Smink på nätet

Hos oss kan du handla säkert inom Sverige när

du vill med snabb leverans inom 24 timmar

Telefon och mailsupport. Fraktfritt över 500 kr.

 

Mineralsmink

För att underlätta för dig har vi en kategori med MineralSmink

 

Mineral foundation

Sveriges bästa utbud av Mineral foundation!

 

Naturlig Foundation

Naturliga & ekologiska foundation

 

bareMinerals

Stort sortiment av smink och hudvård från bareMinerals

Så här handlar du

 
 
 
Instagram
Nyhetsbrev
Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

Om mineralsmink

Mineralsmink är här för att stanna och eftersom det inte innehåller konserveringsmedel eller andra skadliga ämnen passar det alla hudtyper. Även du som har väldigt känslig hy kan använda mineralsmink då de ofta har antiinflammatoriska egenskaper, lugnar irriterad hud och har låg allergirisk. 

Andra fördelar med Mineralsmink är att det har en hög täckningsgrad och ditt smink sitter hela dagen. Det kladdar inte, ger en silkeslen och slät yta utan att ge dig den där "spacklade" känslan och bäst av allt är att du ser naturligt fräsch ut! Glöm att din foundation framhäver linjer och porer, med mineralfoundation ser du "flawless" snygg ut hela dagen!

Mineralsmink är inte portilltäppande och är helt oorganiskt vilket innebär att det inte kan växa bakterier i ditt smink. Zinkoxid och titanoxid är två ämnen som används i de flesta mineralsminkprodukterna och ger ett naturligt solskydd på spf 15 eller spf 30.

Alla Mineralsmink märken har olika blandningar av mineraler och kan därför variera i kvalitet och säkerhet, vänligen se innehållsförteckningen på produkten innan du använder den ifall det är något ämne du vet om att du inte tål.

Jag hoppas du hittar just ditt favorit smink märke. Jag vill även rekommendera dig med känslig hy att inte mixa allt för många märken på dina produkter, hittar du ett Mineralsmink märke som fungerar för dig använd gärna övriga produkter från samma märke då brukar huden må som bäst.

Här hittar ni MineralSmink hos Brallis.se av högsta kvalité som passar alla plånböcker. Vi är dessutom auktoriserade återförsäljare av Everyday Minerals i Sverige.id bareminerals foundation