teh

Start
Anslut med Facebook
Logga inSkapa konto
Produktgrupper
Information
Nagellack

Lojalitetsprogram
 

Smink på nätet

Hos oss kan du handla säkert inom Sverige när

du vill med snabb leverans inom 24 timmar

Telefon och mailsupport. Fraktfritt över 500 kr.

 

Mineralsmink

För att underlätta för dig har vi en kategori med MineralSmink

 

Mineral foundation

Sveriges bästa utbud av Mineral foundation!

 

Naturlig Foundation

Naturliga & ekologiska foundation

 

bareMinerals

Stort sortiment av smink och hudvård från bareMinerals

Så här handlar du

 
 
 
Instagram
Nyhetsbrev
Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

Brallis.se

Brallis betyder snygg tjej, brud, pingla. Vi på brallis ser alla kvinnor som vackra, var och en på sitt sätt. Vår målsättning är att hjälpa dig framhäva ditt allra bästa jag genom att erbjuda smink och hudvårdstips för alla tillfällen som ett komplement till vårt produktsortiment.

 

Vi erbjuder naturliga och ekologiska skönhetsprodukter av högsta kvalité blandat med andra kända och av oss noga utvalda varumärken som du kan hitta i de större Smink-, make up-, hudvårdbutikerna och hårvårdssalongerna men till lägre priser och bättre service! De flesta av dessa hittar du under under mineralsmink eller ekologisk hudvård

 

Vi finns i Umeå och levererar direkt från vårt eget lager så att du som kund kan förvänta dig din beställning inom 1-2 dagar i din brevlåda eller till ditt närmaste postombud. Snabb leverans, personlig service, engagemang och rådgivning är ledorden för oss i vårt arbete och för att du som kund ska känna dig trygg att handla hos oss.

 

Vi värnar om varje enskild kund och därför är din åsikt viktig för oss. Vi vill att du som kund ska besöka brallis.se när du behöver Sminktips, hudvård- eller hårvårdstips. Vi tror på personlig service, engagemang och rådgivning för att du lätt ska kunna hitta de produkter som passar Dig. Hittar du något fel på vår sida eller om något är otydligt eller om du helt enkelt önskar att vi ska ta in någon specifik produkt vänligen kontakta oss så vi kan hjälpa dig.

 

Trots låga priser ger vi inte avkall på kvalitet eller äkthet så Du kan lita på att det du köper från oss är helt riktiga produkter av högsta kvalité. Vi följer konsumentverkets rekommendationer för distanshandel. För mer information läs Brallis köp- och Leveransvillkor här.

 

På Brallis.se har personalen själva provat de flesta produkterna så har du någon fråga gällande produkter tveka inte att maila eller ringa oss på 090-132336.
 
 
 
 
 
Tack för att du besöker oss!
 

VD Therese Hellqvist med personal

 

Brallis AB

Rådhusesplanaden 13 C

903 28 Umeå